Followers

Friday, 16 September 2011

aku MERINDUI insan DISANA [MSG CREW SIBLINGS]


[assalamualaikum][hola] [annyonghesayo] ,, :)
peepz yg saya sayangi ^^ today wanna to story about MY SIBLINGS when last year im stay in YONG PENG * persahabatan dan keakraban mula terjalin pabila kita orang selalu lepax and outing bersama ^^ moments tuh saya mmg takkan dapat melupakan sebab terlalu indah :) saya nak cakap sahaja yg diaoranglah sahabat sehidup semati saya ^^ walaupun masing-2 mempunyai perangai yg gila-2 dan luar biasa ~ tp kita orang still in 1 group 4 eva , insyallah ^^ you all know tak apa maksud MSG CREW ! M for MUSIC , S for STYLO and G for GHOTIC ^^ group kita orang tak SEHOT/SEHEBAT group siapa-2 lah ~ tapi kitaorang punya 1 perangai yg gila-2 dah alwayzz helping each other :) if korang tak percaya tanya saya * pasti saya jawab kami lah yg terbaik dan sahabat yg alwayzz KETAWA and OVER (just a little okai) ^^ , from there kita orang dah dapat GELARAN masing-2 and dah jadi like 1 FAMILY tau :), korang ada ?? kalau ada tahniah , kalau tiada takziah ^^ HAHA ~ FROM there NONI REZKI SALYANA adalah ALONG kami :) AND her BOYFRIEND ISKANDAR is our ABG LONG kami :) , second , NOOR SHAHEERA is ANGAH kami * and her BOYFRIEND FILZA is our ABG NGAH kami * erkk lain mcm jekk ~ next is ME ^^ ZAIREEN ZULAIKHA is UDE diaorang , and MY EX BOYFREIND , :( AMINUDDIN HANIF is ABG UDE diaorang ~ (sobs sobs sobs) * NEXT , the best sis NURSYAFIQAH is our ACIK ^^ and her BOYFREIND also my BFF is AMIR AKMAL is our ABG ACIK kami ~ second last * AIDA AQILA is our ADEQ kami ^^ and also her EX BF is also MY BFF FADHIL NUR SYAZWAN is DEQWAN kami :) , lastly * seseorang yg SINGLE tp DISKANDALKAN olek kami * NURUL AMMIRA is sis KAQ TEH kami ^^ and her SKANDAL is AMIR SHAZWANIE is our ABG TEH kot ~ haha * peepzz if korang tahu apa itu erti persahabatan yg bertahun-tahun dibina ! korank akan rasa sesuatu yg sangat indah dalam hidup ini jika mempunyai insan seperti diaorang ^^ once a time im so sad coz i have to follow my parentz move to muar ~ in that case * kawan pasti terasa kehilangan dan masing-2 tunjuk kan perangai masing-2 ~ saya berdoa agar persahabatan ini yg telah lama dibina tidak akan BERPECAH and alwayzz IN MY MIND :)mempunyai sibling seperti korang membuatkan hidup ini manis walaupun harus menghadapi erti kata perpisahan * in that part of this story juga :) ramai lagi sahabat-2 saya yg saya sayang and akrab seperti diaorang tetapi saya tak pernah terlintas langsung untuk MElUPAKAN korang walaupun dah ada sahabat baru ^^ [LOVE U FRIEND SMK DATO SETH]

Thursday, 15 September 2011

[si GADIS 15 BERCELOTEH] ^^

annyonghesayo . holla . assalamualaikum . ^^ urm this post wanna to story about apa yg sebenarnye aq rase sedalam-dalam hati aq . semuanye bermula apabila kelaz tuh aq duduki . adelah kot dalam 2 minggu lebih . first off all , aq mmg tak percaya gila-2 apa yg aq rasa sebenarnye >> just only god know what in my heart . ^^ semuanya mula aku rasai pabila aq perhatikan dia dan aq terpandang sama sendiri banyak kali juga lar kan , aq selalunya pandang lelaki mane ade felling , semuanya dah mcm keluarga aq anggap , tp dia nie lain , lain sangat , dia buat aq rasa teringin balik nak couple >< SHITT !!! (maaf bahasa kasar) , aq tak boleh tahan lar , kenapa mesti aq , dia buat aq dengan automatiknya akan teringat kembali kenangan silam yg dah berbulan-bulan aq boleh lupakan kini kembali semula , ==' ,semua perkara dari segi beberapa aspek aq sama dengan dia , walaupun aq tidak mengenalinya dengan MENDALAM ~ tp aq tak tahu mengapa semuanya mesti berlaku dan aq merasakan kehangatan bercinta itu kembali setelah sekian lama TERKUBUR dalam jiwa dan raga aq ~ cukuplah beberapa bulan yg lepas memberi aq pengajaran untuk aq berfikiran terbuka dan allah buka pintu hati aq untuk aq sembuh kembali daripada semua peristiwa silam dan sakit yg aq tanggung sendirian ~ tak ada siapa yg mendengar dan mengetahui apa yg aq rasa ,freind and sibling aq semua di tempat jauh , aq merintih semuanya sendiri tetapi aq tahu aq kuat , kuat untuk bangkitkan ZAIREEN ZULAIKHA yg dulu ^^ , know what happen to me ?? aq tak nak dibuai perasaan yg mmg tidak akan dapat dibalas oleh dia kerana aq tahu siapalah diri aq jika nak dibandingkan dengan wanita diluar sana ==' im bigger , im not pretty , not cute but i have that smile that only help me to be a strong person , my smile is only for a person that know who actually i am ^^ , aq tak tahu apa nak buat , aq takot aq dibuai perasaan yg berterusan dan membuatkan aq kecewa and sekali lagi air mata aq akan minitis hanya kerana seorang insan bernama LELAKI ~ patut kah aq berterus terang ?? [BEST FRIEND SU] says : erin jgn lafazkan untill dia yg starting , kita tak tahu lelaki erin , zaman sekarang banyak yg hanya nak permainkan daripada mencintai setulusnya ^^ erin fikir lah baik-2 ~ what should i do ?? buang jauh-2 atau melafazkannya ?? aq tahu dia suka kan someone tp knp sukar untuk aq buang jauh-2 perasaan ini !! dia mengembalikan semua kenangan yg lalu dan aq tak tahu adakan peasaan ini akan berterusan atau aq mampu untuk membuang semuanya >> aq bukan perempuan yg PERFECT untuk dicintai dan aq tahu aq tak layak untuk mana-2 LELAKI ^^ semoga allah tunjukkan aq jalan dan beri dia kebahagiaan andai dia sudah dimiliki 1 hari nanti , CINTA TAK BERMAKNA MEMILIKI SI DIA ^^ tapi MELIHAT DIA BAHAGIA BERSAMA INSAN TERCINTA ^^ (I HATE WHAT I FELL KNOW) -NOT INTRESTED WITH CAPITAL 'LOVE'- dalam gelak tawa , sedikit terpendam dalam hati terasa hiba =='

still [SENYUM] walaupun [KESEDIHAN] ~

choi choi * [MINAH SENGET] ^^