Followers

Friday, 16 September 2011

aku MERINDUI insan DISANA [MSG CREW SIBLINGS]


[assalamualaikum][hola] [annyonghesayo] ,, :)
peepz yg saya sayangi ^^ today wanna to story about MY SIBLINGS when last year im stay in YONG PENG * persahabatan dan keakraban mula terjalin pabila kita orang selalu lepax and outing bersama ^^ moments tuh saya mmg takkan dapat melupakan sebab terlalu indah :) saya nak cakap sahaja yg diaoranglah sahabat sehidup semati saya ^^ walaupun masing-2 mempunyai perangai yg gila-2 dan luar biasa ~ tp kita orang still in 1 group 4 eva , insyallah ^^ you all know tak apa maksud MSG CREW ! M for MUSIC , S for STYLO and G for GHOTIC ^^ group kita orang tak SEHOT/SEHEBAT group siapa-2 lah ~ tapi kitaorang punya 1 perangai yg gila-2 dah alwayzz helping each other :) if korang tak percaya tanya saya * pasti saya jawab kami lah yg terbaik dan sahabat yg alwayzz KETAWA and OVER (just a little okai) ^^ , from there kita orang dah dapat GELARAN masing-2 and dah jadi like 1 FAMILY tau :), korang ada ?? kalau ada tahniah , kalau tiada takziah ^^ HAHA ~ FROM there NONI REZKI SALYANA adalah ALONG kami :) AND her BOYFRIEND ISKANDAR is our ABG LONG kami :) , second , NOOR SHAHEERA is ANGAH kami * and her BOYFRIEND FILZA is our ABG NGAH kami * erkk lain mcm jekk ~ next is ME ^^ ZAIREEN ZULAIKHA is UDE diaorang , and MY EX BOYFREIND , :( AMINUDDIN HANIF is ABG UDE diaorang ~ (sobs sobs sobs) * NEXT , the best sis NURSYAFIQAH is our ACIK ^^ and her BOYFREIND also my BFF is AMIR AKMAL is our ABG ACIK kami ~ second last * AIDA AQILA is our ADEQ kami ^^ and also her EX BF is also MY BFF FADHIL NUR SYAZWAN is DEQWAN kami :) , lastly * seseorang yg SINGLE tp DISKANDALKAN olek kami * NURUL AMMIRA is sis KAQ TEH kami ^^ and her SKANDAL is AMIR SHAZWANIE is our ABG TEH kot ~ haha * peepzz if korang tahu apa itu erti persahabatan yg bertahun-tahun dibina ! korank akan rasa sesuatu yg sangat indah dalam hidup ini jika mempunyai insan seperti diaorang ^^ once a time im so sad coz i have to follow my parentz move to muar ~ in that case * kawan pasti terasa kehilangan dan masing-2 tunjuk kan perangai masing-2 ~ saya berdoa agar persahabatan ini yg telah lama dibina tidak akan BERPECAH and alwayzz IN MY MIND :)mempunyai sibling seperti korang membuatkan hidup ini manis walaupun harus menghadapi erti kata perpisahan * in that part of this story juga :) ramai lagi sahabat-2 saya yg saya sayang and akrab seperti diaorang tetapi saya tak pernah terlintas langsung untuk MElUPAKAN korang walaupun dah ada sahabat baru ^^ [LOVE U FRIEND SMK DATO SETH]

Thursday, 15 September 2011

[si GADIS 15 BERCELOTEH] ^^

annyonghesayo . holla . assalamualaikum . ^^ urm this post wanna to story about apa yg sebenarnye aq rase sedalam-dalam hati aq . semuanye bermula apabila kelaz tuh aq duduki . adelah kot dalam 2 minggu lebih . first off all , aq mmg tak percaya gila-2 apa yg aq rasa sebenarnye >> just only god know what in my heart . ^^ semuanya mula aku rasai pabila aq perhatikan dia dan aq terpandang sama sendiri banyak kali juga lar kan , aq selalunya pandang lelaki mane ade felling , semuanya dah mcm keluarga aq anggap , tp dia nie lain , lain sangat , dia buat aq rasa teringin balik nak couple >< SHITT !!! (maaf bahasa kasar) , aq tak boleh tahan lar , kenapa mesti aq , dia buat aq dengan automatiknya akan teringat kembali kenangan silam yg dah berbulan-bulan aq boleh lupakan kini kembali semula , ==' ,semua perkara dari segi beberapa aspek aq sama dengan dia , walaupun aq tidak mengenalinya dengan MENDALAM ~ tp aq tak tahu mengapa semuanya mesti berlaku dan aq merasakan kehangatan bercinta itu kembali setelah sekian lama TERKUBUR dalam jiwa dan raga aq ~ cukuplah beberapa bulan yg lepas memberi aq pengajaran untuk aq berfikiran terbuka dan allah buka pintu hati aq untuk aq sembuh kembali daripada semua peristiwa silam dan sakit yg aq tanggung sendirian ~ tak ada siapa yg mendengar dan mengetahui apa yg aq rasa ,freind and sibling aq semua di tempat jauh , aq merintih semuanya sendiri tetapi aq tahu aq kuat , kuat untuk bangkitkan ZAIREEN ZULAIKHA yg dulu ^^ , know what happen to me ?? aq tak nak dibuai perasaan yg mmg tidak akan dapat dibalas oleh dia kerana aq tahu siapalah diri aq jika nak dibandingkan dengan wanita diluar sana ==' im bigger , im not pretty , not cute but i have that smile that only help me to be a strong person , my smile is only for a person that know who actually i am ^^ , aq tak tahu apa nak buat , aq takot aq dibuai perasaan yg berterusan dan membuatkan aq kecewa and sekali lagi air mata aq akan minitis hanya kerana seorang insan bernama LELAKI ~ patut kah aq berterus terang ?? [BEST FRIEND SU] says : erin jgn lafazkan untill dia yg starting , kita tak tahu lelaki erin , zaman sekarang banyak yg hanya nak permainkan daripada mencintai setulusnya ^^ erin fikir lah baik-2 ~ what should i do ?? buang jauh-2 atau melafazkannya ?? aq tahu dia suka kan someone tp knp sukar untuk aq buang jauh-2 perasaan ini !! dia mengembalikan semua kenangan yg lalu dan aq tak tahu adakan peasaan ini akan berterusan atau aq mampu untuk membuang semuanya >> aq bukan perempuan yg PERFECT untuk dicintai dan aq tahu aq tak layak untuk mana-2 LELAKI ^^ semoga allah tunjukkan aq jalan dan beri dia kebahagiaan andai dia sudah dimiliki 1 hari nanti , CINTA TAK BERMAKNA MEMILIKI SI DIA ^^ tapi MELIHAT DIA BAHAGIA BERSAMA INSAN TERCINTA ^^ (I HATE WHAT I FELL KNOW) -NOT INTRESTED WITH CAPITAL 'LOVE'- dalam gelak tawa , sedikit terpendam dalam hati terasa hiba =='

still [SENYUM] walaupun [KESEDIHAN] ~

choi choi * [MINAH SENGET] ^^

[suka-suki] ^SHOOT^

teddy BEAR [ERIN PUNYER] ~

my [CHUBBY FACES] ^^

me [ERIN] ^^ [SHOOT] [PHOTOGRAFER]

Monday, 12 September 2011

it that im fall in LOVE ^^

haha ^^ korang dah tengok kan ayat dekat atas tu >> adakah zaireen zulaikha fall in LOVE ??? persoalannya sekarang !! haha ^^ aku nak ckp jek ~ budak tuh macam buad aq buka pintu hati aq lar untuk dia ~ grr ~ dia tuh bg aq felling pulak ek ?? aq serius tak pernah rasa cam nie ^^ dulu susah gila nak buka hati nie ,, aq rasa serasi and senang tengok dia ,, dia same birthday pulak tuh dengan aq ^^ nama bapa pon sama ^^ favourite colour pon purple ^^ haha ~ ade pape lg ke yg sama ?? aq rasa if betul2 dia milik aq ,, aq tak nak kejar dia ,, biar dia cari aq ^^ hope dia yg akan starting ^^ haha ya allah jgn lar buad aq berdebar bila berhadapan dengan dia ^^ aq dah mula rasa kehangatan cinta tp berilah aq peluang mengenalinya siapa dia dan siapa aku ^^

Friday, 27 May 2011

BILA AKU HARI HARI BEGINI !!


hah .. nie lha saat yg aq tunggu kan .. aq na sangat ary2 aq senyum melebor cm gmbar aq skunk .. haha !! aq shuke sngat coz inilah nama nya cuti .. mau enjoy2 maa .. lg un release tension .. hahah .. !! senyuman nie akn kekal kalaw ta dew sapew kacau aq .. haha !! gurau jewp ~` grr ~ tp an aq excited meyh .. blek sne lepax puas2 .. haha !!

Tuesday, 12 April 2011

urm rindu + glew + na jmpe !!!!!!!!!!!!!!

hey today so bosan ... penat sume adew lha .. urm sok cm new laa ek .. burfday my hubby tp sye ta dew .. urmm sedeynye ... da laa jauh ... susah nak mcj lgkan on9 .. urmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!! ape lha dugaan aq nie .. tp pew ley uat .. sbow jela ... ta pat smbot .. dpt doakan dari jauh cukup lha yek .. kuikui ... i will go on with my life .. n nothing can do it witout your confident .. hehehe .. love u soo much hubby ...

Saturday, 2 April 2011

haRi hAri yAng BeRLaLu daLam hidupkU

hari nie nak cte pasal pew yg aq asew tiap2 ary ... everyday aq asew hdop aq nie same jek .. kdng2 epy glew and kdng2 ue sad glew .. part hepy to urm ta hepy mane pon .. tapi part sad lg urmm susah na ckp .. huhu .. hari2 dlm pale otak aq hnye budak2 yong peng and bile ag aq ley kumpul nan dyeorang .. peh ntah la .. hati aq nie sedey glew jauh ngan dyeorang ag2 jauh ngan my bf laq ue .. urmm .!!!!!!! part ag pling sad ble tengok dyeorng hepy men netbol same2 .. peh hati nie pehal laa asew mcm2 .. mongox jelah .. hahaha .. urm i fell one to cry alwayz coz i need someone in my side to be my best frenz ...