Followers

Monday, 12 September 2011

it that im fall in LOVE ^^

haha ^^ korang dah tengok kan ayat dekat atas tu >> adakah zaireen zulaikha fall in LOVE ??? persoalannya sekarang !! haha ^^ aku nak ckp jek ~ budak tuh macam buad aq buka pintu hati aq lar untuk dia ~ grr ~ dia tuh bg aq felling pulak ek ?? aq serius tak pernah rasa cam nie ^^ dulu susah gila nak buka hati nie ,, aq rasa serasi and senang tengok dia ,, dia same birthday pulak tuh dengan aq ^^ nama bapa pon sama ^^ favourite colour pon purple ^^ haha ~ ade pape lg ke yg sama ?? aq rasa if betul2 dia milik aq ,, aq tak nak kejar dia ,, biar dia cari aq ^^ hope dia yg akan starting ^^ haha ya allah jgn lar buad aq berdebar bila berhadapan dengan dia ^^ aq dah mula rasa kehangatan cinta tp berilah aq peluang mengenalinya siapa dia dan siapa aku ^^

No comments:

Post a Comment